30 Gener 2017
Category: Sin categoría
30 Gener 2017,
 0

El Centre de Negocis de Badalona ha arribat al 100% d’ocupació, una fita que no s’aconseguia des de l’any 2008, amb un total de 34 empreses allotjades en els 54 mòduls de despatx que té el BCIN.

Les empreses allotjades són majoritàriament societats de serveis a les empreses, amb societats limitades, autònoms, societats anònimes i 4 entitats: Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona, Federació Empresarial de Badalona, Associació Catalana de Vènding i la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona.

Dos terços de les empreses pertanyen al sector terciari, amb la comercialització de productes o de serveis molt diversos (maquinària, tèxtil, equipament, immobiliari, transport) i el terç restant pertany al sector quaternari.

Pel que fa a la seva rotació, el 26% de les empreses fa més de 10 anys que estan ubicades al BCIN; un altre 26% porta entre 2 i 10 anys al Centre, i el 48% restant (16 empreses), estan allotjades fa menys de dos anys.

El segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha destacat que “assolir el 100% de l’ocupació és una dada molt positiva que situa el BCIN com un centre de negocis de referència a la ciutat i a la comarca per a empreses de diversos sectors”. El regidor també ha posat de relleu que “tres de les empreses estan en règim de Viver d’Empreses, una iniciativa del BCIN i d’aquest govern que es va posar en marxa ara fa un any per als nous emprenedors”. “Amb el 100% d’ocupació, el BCIN disposa ja d’una llista d’espera per a cada mida de despatx”, ha afegit.

El Centre organitza també diverses jornades gratuïtes d’interès empresarial i les apropa al seu pool d’empreses a la vegada que convida les empreses de la ciutat a participar-hi.

 

 

 

Comments are closed.