24è ANIVERSARI BCIN CENTRE D'EMPRESES I CONVENCIONS DE BADALONA-BARCELONA
24 Maig 2019
Category: Noticies
24 Maig 2019,
 0

El BCIN acaba de complir 24 anys com a Centre d’Empreses i Centre de Convencions de Badalona i ho celebrem amb una ocupació del 100 % en l’ allotjament empresarial, 300 actes anuals  i 3 despatxos en règim de Viver d’empreses.

Ara, adaptant-nos als canvis del mercat dels workspaces, posem a l’abast dels treballadors viatgers i treballadors aglutinadors la possibilitat de contractar un despatx a hores, mitja jornada  o jornada completa.

Precisament l’associació de centres de negocis  @PROWORKSPACES, de què és membre el BCIN, va publicar un estudi encarregat a @Cushman & Wakefield sobre les noves tendències d’ocupació: segons sigui el perfil del treballador, el mercat ofereix noves solucions d’allotjament com la contractació a hores d’un espai de treball.

Aquest  “Estudi sobre espais flexibles a Espanya” que acompanyem, diferencia entre 4 tipus de treballadors segons sigui el seu emplaçament de treball: els treballadors àncores, els connectors, els aglutinadors i els viatgers.

Els àncores són aquells que treballen la major part del temps des del seu escriptori: és la feina clàssica d’oficina, com per exemple la dels comptables. Els connectors són els que treballen entre el seu escriptori i d’altres zones de la seva oficina, per exemple l’equip de màrqueting. Per a aquests treballadors, un despatx en un Centre de Negocis és el lloc idoni. Però i per als altres?

Els aglutinadors són aquells que treballen sobretot fora de l’oficina, visitant clients, i és l’equip comercial.

I finalment els viatgers que són aquells que treballen connectats en diferents oficines, empreses o països, com els consultors o líders regionals. Tenen una contínua mobilitat i necessiten de sales de reunions o despatxos a hores. El BCIN ara ofereix aquesta opció de despatx per hores, mitja jornada o jornada completa a aquests dos tipus de treballadors.

En definitiva:  Noves tendències d’ocupació = noves solucions d’allotjament

GRÀCIES A TOT EL PERSONAL DEL BCIN i A LES EMPRESES QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST ANIVERSARI!!

Esperem celebrar-ne molts més!

http://www.cushmanwakefield.es/es-es/research-and-insight/2018/proworkspaces-spain-2018

Comments are closed.