12 Desembre 2014
Category: Noticies
12 Desembre 2014,
 0

4ª edició del Concert de Nadal al BCIN

concert_nadal_programa 2014

    concert_nadal_programa

 

Benvolgut amic / a

 

Aquest any es compleix la 4ª edició del Concert de Nadal que s’ha convertit ja en una iniciativa consolidada, referent dels actes de celebració de nadal i punt de trobada de la societat badalonina en aquestes dates tan significatives. A més, el Concert de Nadal ens permet donar suport i gaudir del magnífic nivell acadèmic del Conservatori Professional de Música de Badalona, que any rere any ens ofereix un concert amb diferents formats.

Així, si l’any passat varem comptar amb la presència del Cor Jove, Quintet de metalls i l’Orquestra de Cambra, aquest any ens ofereix un programa executat maxalt max 10 mg per la Banda Simfònica Municipal i l’Aula Coral sota la direcció de Manel Barea i Mercè Trujillo..

 

Em plau doncs convidar-te al Concert de Nadal 2014 que tindrà lloc el proper dia 18 de desembre a les 20:00 hores al Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN. Degut a la limitació d’aforament et demanem que confirmis la teva assistència el més aviat possible a l’adreça electrònica bcin@bcin.cat o bé al telèfon 934.648.000. Es prega vestit fosc als senyors i vestit de còctel a les senyores.

 

Atentament,

 concert_nadal_programa

Antonio Ainoza
Gerent
Reactivació Badalona, SA

 

Comments are closed.