// TELETREBALLEU PERÒ US CAL DOMICILIAR LA SOCIETAT I QUE US AGAFEM LES TRUCADES?

Oficina Virtual + Atenció de trucades

El Centre de Negocis del BCIN ara també ofereix  la Domiciliació de societats, a aquelles empreses o autònoms que teletreballen i necessitin el nou servei d’atenció de trucades.
La domiciliació d’una societat al BCIN dona una imatge més professional i de prestigi. Aquest servei inclou a més de la domiciliació postal i fiscal, la possibilitat de contractar les sales del Centre de Convencions amb un descompte del 20%. Les societats amb domiciliació reben per correu electrònic els avisos d’arribada de Certificats i Paqueteria.

// No necessiteu treballar a l'oficina?

Oficina Virtual

El Centre de Negocis del BCIN també ofereix  la Domiciliació de societats, a aquelles empreses que no necessitin allotjar-se en una oficina. La domiciliació d’una societat al BCIN dona una imatge més professional i de prestigi. Aquest servei inclou a més de la domiciliació postal i fiscal, la possibilitat de contractar les sales del Centre de Convencions amb un descompte del 20%. Les societats amb domiciliació reben per correu electrònic els avisos d’arribada de Certificats i Paqueteria.

// De vegades va bé reunir-se

Oficina Virtual + Sala de reunions

Per a les empreses domiciliades al BCIN que necessitin reunir-se un cop al mes a ½ jornada, el BCIN els ofereix el contracte de Domiciliació amb una sala de reunions, la Vicenç Bosch o l’Albert Ferrer, segons disponibilitat, amb un preu reduït.