9 Juliol 2013
9 Juliol 2013,
 0

El BCIN presenta la Ruta de la Tapa de BadalonaEs tracta d’un esdeveniment gastronòmic, promogut per San Miguel en col·laboració amb la Federación Española de Hostelería y Restauración (FEHR) i l’Ajuntament de Badalona

El proper dimecres 10 de juliol, a les 12 hores, en el Badalona Centre Internacional de Negocis (c/ Marcus Porcius, 1, Polígon de les Guixeres), tindrà lloc la presentació de la primera edició de la Ruta de la Tapa de Badalona. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic, promogut per l’empresa San Miguel en col·laboració amb la Federación Española de Hostelería y Restauración (FHER) i l’Ajuntament de Badalona.

L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; el conseller assessor de Mahou San Miguel, Javier Pérez Farguell; i el president de la FHER, José María Rubio. A més, també hi participarà una representació dels restauradors participants en la iniciativa.

La Ruta de la Tapa se celebrarà del 12 al 21 de juliol i permetrà als badalonins i visitants tastar diverses propostes culinàries acompanyades per una ampolla de cervesa San Miguel a un preu de 2 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *