8 Abril 2013
8 Abril 2013,
 0

El BCIN va acollir 423 actes durant l’any passat amb una assistència total de 29.000 participants

El CENTRE D’EMPRESES del BCIN va celebrar l’any 2012 un total de 423 activitats que van comptar amb una assistència total de més de 29.000 participants. Malgrat el complicat context econòmic i el descens general de convocatòries de congressos, aquestes xifres milloren els resultats de l’any 2011. El Centre d’Empreses del BCIN ha tancat l’exercici de 2012 amb un total de 28 empreses instal·lades a l’edifici, la qual cosa representa un 95% d’ocupació.

Entrada general

Durant el 2012, el BCIN va acollir la celebració de 5 congressos, 6 convencions i 87 jornades, totes elles amb una alta participació. Cal destacar les trobades organitzades per serveis mèdics comarcals, com el XIXè curs Miquel Àngel Gassull sobre malalties inflamatòries instestinals, que s’ha celebrat al BCIN per tercer any consecutiu; les Jornades Internacionals Baetulae d’Atenció Integral a les Psicosis; una jornada sobre geriatria; o les IV Jornades TIC. També s’ha celebrat al Centre de Convencions-BCIN la IV edició del concurs per a joves dissenyadors BDN Moda.

Part d’aquests bons resultats assolits pel Centre de Convencions-BCIN es deuen a la celebració d’una gran quantitat d’actes de petit format, així com les activitats de formació continuada d’empreses privades i altres actes institucionals, polítics o socials. El BCIN compta cada any amb diverses activitats relacionades amb els centres educatius de Badalona, com per exemple les Jornades Científiques d’Ensenyament Secundari i també diversos actes de graduació d’escoles de la ciutat.

Cal destacar que en col·laboració amb el Conservatori de Música de Badalona s’han celebrat per primera vegada alguns concerts al BCIN, com per exemple el Concert de Nadal a càrrec de la Banda del Conservatori. També s’ha de posar de relleu que en altres ocasions el BCIN s’ha transformat en un plató per a rodatges d’anuncis de televisió o per a seqüències de pel·lícules. Durant el 2012 s’hi han fet 3 rodatges per a anuncis publicitaris, dos d’ells internacionals.

El gerent de Reactivació Badalona SA, Antonio Ainoza, ha indicat que “la previsió per al 2013 és seguir treballant per mantenir el nivell d’activitat del Centre de Convencions i l’ocupació del Centre d’Empreses, i així contribuir al desenvolupament econòmic de la ciutat per situar-la en els primers llocs com a destí de turisme de negocis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona”.

Badalona, 8 d’abril de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *