14 Novembre 2017
Category: Sin categoría
14 Novembre 2017,
 0

El Centre de Negocis del BCIN allotja empreses de serveis molt diversos. Algunes d’elles amb alt valor tecnològic com AISA-TECH.
AISA-TECH, SL és una empresa dedicada a l’Assessorament i Seguretat Alimentària que posa al servei de les empreses del sector alimentari, diverses eines punteres en innovació i tecnologia. A part de donar servei de consultoria, assessoria, realització d’auditories i anàlisis de laboratori, AISA-TECH disposa de dues aplicacions per portar el control de la Seguretat Alimentària des del mòbil i ordinador.

D’una banda ofereix l’AuditaCloud, una eina que permet crear i realitzar auditories des del mòbil o tauleta digital, augmentant de forma molt significativa la productivitat de l’empresa (per exemple, permet treure l’informe d’auditoria prement un botó).

D’altra banda, ofereix l’AuditaRecord, l’eina que permet registrar tots els controls de l’empresa (prerequisits, PCs, etc.) des del mòbil o tauleta digital, deixant enrere la documentació en paper i facilitant la feina de control, ja que aquesta es podrà realitzar des de l’ordinador del despatx, sense haver-se de desplaçar fins a les zones de control.

El responsable de l’oficina d’AISA-TECH al BCIN és en Jordi Arozamena:

T:+34 660 73 41 42
jarozamena@aisa-tech.com
www.aisa-tech.com

FOTO-AISATECH  Aisa-Tech

Comments are closed.