Auditori

L'auditori del Centre de Convencions de Badalona BCIN té capacitat per a 350 assistents i es pot combinar amb la resta d'espais, com els amplis halls, idonis per a recepcions, càtering o exposicions i sales per a reunions. L'equipament bàsic de l'auditori inclou un videoprojector multisistema, un equip de vídeo i connexió a ordinador, una gran pantalla de 5x2,4m, una pantalla lateral de 1.90x1.90m, micròfons de taula, de mà sense cable i de solapa; També disposem de 4 cabines de traducció simultània, taula de presidència amb capacitat per a 15 ponents i d'un sistema de climatització per fer més agradable la seva convenció.

Veure més

Càtering

Totes les nostres sales poden estar equipades per a qualsevol servei de càtering. A més, disposem d'un office a disposició dels proveïdors del càtering.

Veure

Rodatges

El BCIN al llarg de la seva història ha estat escenari de diferents rodatges de pel·lícules, telesèries o spots publicitaris.

Veure

Serveis auxiliars

El BCIN li facilita tota mena de serveis complementaris com un tècnic de so, traducció simultània, hostesses, ornamentació, carpes exteriors, entreteniment, sala de premsa, fotògraf, guarda-roba, missatgeria, servei de taxi...

Veure

Sales

Les sales polivalents, amb llum natural i vistes al mar, tenen diferents capacitats, són divisibles, combinades entre si i amb la resta d'espais, essent ideals per a reunions, jornades, cursos, seminaris...

Veure

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.