El BCIN disposa un conjunt d’espais, sales polivalents i halls combinables entre sí. El centre ofereix una àmplia gamma de possibilitats per organitzar tot tipus d’esdeveniments, com ara congressos, convencions, exposicions, ponències, etc.  

L'auditori disposa d'un equipament bàsic com videoprojector multisistema, equip de víd, una gran pantalla, pantalla lateral, micròfons de taula, de mà sense cable i de solapa.

Auditori

L’auditori del Centre de Convencions de Badalona BCIN té capacitat per a 350 assistents i es pot combinar amb la resta d’espais, com els amplis halls, idonis per a esdeveniments com recepcions, càtering o exposicions i sales per a reunions. L’equipament bàsic de l’auditori inclou un videoprojector multisistema, un equip de vídeo i connexió a ordinador, una gran pantalla de 5×2,4m, una pantalla lateral de 1.90×1.90m, micròfons de taula, de mà sense cable i de solapa. També disposem de 4 cabines de traducció simultània, taula de presidència amb capacitat per a 15 ponents i d’un sistema de climatització per fer més agradable la seva convenció.

Sales polivalents per esdeveniments, congressos i convencions al BCIN, Badalona-Barcelona

Sales

Les sales polivalents, amb llum natural i vistes al mar, tenen diferents capacitats, són divisibles, combinades entre si i amb la resta d’espais, essent ideals per a reunions, jornades, cursos, seminaris…

Espais i halls per esdeveniments a Badalona

Halls

Els nostres halls són idonis per a recepcions, càtering o exposicions i fins i tot per fer una fira amb stands.

Càtering

Totes les nostres sales poden estar equipades per a qualsevol servei de càtering. A més, disposem d’un office a disposició dels proveïdors del càtering.

BCIN Badalona - Barcelona, localització per rodatges / Localización para rodajes

Rodatges

El BCIN al llarg de la seva història ha estat escenari de diferents rodatges de pel·lícules, telesèries o spots publicitaris.

Servei d'acreditació per esdeveniments / Servicio de acreditación para eventos

Serveis auxiliars

El BCIN li facilita tota mena de serveis complementaris com un tècnic de so, traducció simultània, hostesses, ornamentació, carpes exteriors, entreteniment, sala de premsa, fotògraf, guarda-roba, missatgeria, servei de taxi…