Auditori

L'auditori del Centre de Convencions de Badalona BCIN té capacitat per a 350 assistents i es pot combinar amb la resta d'espais, com els amplis halls, idonis per a recepcions, càtering o exposicions i sales per a reunions. L'equipament bàsic de l'auditori inclou un videoprojector multisistema, un equip de vídeo i connexió a ordinador, una gran pantalla de 5x2,4m, una pantalla lateral de 1.90x1.90m, micròfons de taula, de mà sense cable i de solapa; També disposem de 4 cabines de traducció simultània, taula de presidència amb capacitat per a 15 ponents i d'un sistema de climatització per fer més agradable la seva convenció.

Veure més

Càtering

Totes les nostres sales poden estar equipades per a qualsevol servei de càtering. A més, disposem d'un office a disposició dels proveïdors del càtering.

Veure

L'auditori del Centre de Convencions de Badalona BCIN té capacitat per a 350 assistents.

Rodatges

El BCIN al llarg de la seva història ha estat escenari de diferents rodatges de pel·lícules, telesèries o spots publicitaris.

Veure

El BCIN ha estat escenari de diferents rodatges de pel·lícules, telesèries o spots publicitaris.

Serveis auxiliars

El BCIN li facilita tota mena de serveis complementaris com un tècnic de so, traducció simultània, hostesses, ornamentació, carpes exteriors, entreteniment, sala de premsa, fotògraf, guarda-roba, missatgeria, servei de taxi...

Veure

Servei d'acreditacions per congressos, jornades o seminaris.

Sales

Les sales polivalents, amb llum natural i vistes al mar, tenen diferents capacitats, són divisibles, combinades entre si i amb la resta d'espais, essent ideals per a reunions, jornades, cursos, seminaris...

Veure