BCIN, Auditori per esdeveniments, auditorio para eventos Badalona, Barcelona

Auditori

L’auditori del Centre de Convencions de Badalona BCIN té capacitat per a 350 assistents i es pot combinar amb la resta d’espais, com els amplis halls, idonis per a recepcions, càtering o exposicions i sales per a reunions. L’equipament bàsic de l’auditori inclou un videoprojector multisistema, un equip de vídeo i connexió a ordinador, una gran pantalla de 5×2,4m, una pantalla lateral de 1.90×1.90m, micròfons de taula, de mà sense cable i de solapa. També disposem de 4 cabines de traducció simultània, taula de presidència amb capacitat per a 15 ponents i d’un sistema de climatització per fer més agradable la seva convenció.

Sales polivalents per esdeveniments i empreses al BCIN, Badalona-Barcelona

Sales

Les sales polivalents, amb llum natural i vistes al mar, tenen diferents capacitats, són divisibles, combinades entre si i amb la resta d’espais, essent ideals per a reunions, jornades, cursos, seminaris…

Càtering

Totes les nostres sales poden estar equipades per a qualsevol servei de càtering. A més, disposem d’un office a disposició dels proveïdors del càtering.

BCIN Badalona - Barcelona, localització per rodatges / Localización para rodajes

Rodatges

El BCIN al llarg de la seva història ha estat escenari de diferents rodatges de pel·lícules, telesèries o spots publicitaris.

Servei d'acreditació per esdeveniments / Servicio de acreditación para eventos

Serveis auxiliars

El BCIN li facilita tota mena de serveis complementaris com un tècnic de so, traducció simultània, hostesses, ornamentació, carpes exteriors, entreteniment, sala de premsa, fotògraf, guarda-roba, missatgeria, servei de taxi…