28 Juny 2016
Category: Sin categoría
28 Juny 2016,
 0

Des del 27 de juny al 14 de juliol es podrà visitar l’exposició “8 raons perquè l’empresa parli català” de la Direcció General de Política Lingüística a les instal·lacions del BCIN.

Aquesta actuació s’emmarca dins del conveni que ha signat el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià amb el Badalona Centre Internacional de Negocis, per fomentar l’ús social del català. L’exposició forma part del programa “Català i empresa: ja estàs al dia?” i mostra el català com a llengua de mercat, moderna, competitiva i com a instrument necessari per a un servei de qualitat. S’hi presenten 8 raons que conviden les empreses a vendre en català amb normalitat.

El BCIN, que fa més de 20 anys dóna servei a les empreses i entitats de Badalona i entorn, acaba de rebre la categoria de 4 estrelles com a Centre de Negocis. En aquests anys ha allotjat a més de 200 empreses i entitats de múltiples sectors. Des de finals de 2015, ofereix despatxos amb règim de Viver d’empreses per als nous emprenedors de la ciutat. El Centre de Convencions del BCIN compta amb sales i halls per a la celebració de congressos, convencions, presentacions de producte, reunions i jornades.

foto 1 expo 8 raons al BCIN foto 2 expo 8 raons per al BCINfoto 3 expo 8 raons BCIN

 

Comments are closed.