24 Octubre 2016
Category: Sin categoría
24 Octubre 2016,
 0

El proper dimecres 2 de novembre de 2016 se celebrarà al BCIN una jornada gratuïta sobre la Responsabilitat Social a l’empresa, amb bones pràctiques empresarials a Badalona.

BADALONA SOCIALMENT RESPONSABLE-2NOVEMBRE-16PROGRAMA JORNADA BADALONA SOCIALMENT RESPONSABLE (2)BADALONA TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE

Presentaran l’acte, l’alcaldessa de Badalona Ma. Dolors Sabater; la gerent del Consorci Badalona Sud, Pilar Vallès i el director territorial de CaixaBank de Barcelona, Jordi Nicolau. Comptarà amb les intervencions de: Ramón Giró, director de la Fundació Seeliger i Conde; Sònia Moragrega, directora d’Operacions de la Fundació Intermedia, així com la Fundació Privada Horitzó Residencia de Gent Gran, Áralos, Desmontes i Construccions Romero, i Fundació Badalona Capaç.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, IMPO, Consorci Badalona Sud, Obra Social La Caixa i la Fundació Intermedia.
Col·laboren el Servei d’Ocupació de Catalunya – Generalitat, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN.

Comments are closed.