16 Novembre 2017
Category: Sin categoría
16 Novembre 2017,
 0

El passat 9 i 10 de novembre es va celebrar a l’auditori del Centre de Convencions de Badalona -BCIN la I Jornada d’Investigació traslacional en tumors urològics: del laboratori a la pràctica clínica organitzada conjuntament per l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol de Badalona i avalada científicament per SEOM i SOGUG.

La jornada, inaugurada per la Dra. Candela Calle, va reunir més de 20 experts en el camp del tractament i la investigació traslacional dels tumors urològics que van realitzar una extensa actualització i revisió de les línies d’investigació i els avanços més rellevants en l’àmbit del càncer de pròstata, el càncer renal, el càncer de bufeta, la immunoteràpia i la medicina personalitzada en el tractament d’aquest tipus de tumors.

Amb més de 100 assistents entre oncòlegs, uròlegs, investigadors, personal d’infermeria i membres de les unitats d’investigació clínica, la jornada va constituir un marc immillorable per a la discussió i el naixement de nous projectes d’investigació col·laboratius.

 

20171109_140144 (2)IMG-20171109-WA0003 (2)CARTEL JORNADA TUMORES UROLÓGICOS-001

Comments are closed.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.