4 Maig 2018
4 Maig 2018,
 0

Reactivació Badalona  – BCIN i ACCIÓ organitzem el dimecres 16 de maig, de 9.30 a 14.30 hores a les instal·lacions del BCIN, la jornada gratuïta Tens un repte i busques solucions innovadores per abordar-lo?

 Durant aquesta sessió podràs aprendre a generar noves idees que donin resposta a diferents reptes, anant molt més enllà del brainstorming. A través de l’aprenentatge pràctic, s’utilitzarà una metodologia lúdica i rigorosa a través del gaming, per aprendre de primera mà nous enfocaments en la resolució de problemes.

La sessió servirà per aprendre a sistematitzar el procés creatiu i per innovar amb una metodologia de quatre fases. Aquesta metodologia anomenada Binnakle, guanyadora del premi del Gamification World Congress, us permetrà generar noves solucions a qualsevol repte de l’empresa, de manera eficaç i, alhora, divertida.

Les quatre fases del procés creatiu es convertiran en una expedició de quatre missions en què els participants competireu per equips per treballar i presentar les millors idees.

Per a més informació i inscripcions, consulteu:  http://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2018/05/16/1062040/innova-en-la-resolucio-de-problemes?backToSearch=/cercador/-/actes/cercador/s30042018

Organitza:

BCIN 300

 

ACC1O_CAT_horitz_color1

 

Col·labora:

 

log_hor_neg

FEB PIMEC

 

Comments are closed.