10 Juliol 2014
Category: Noticies
10 Juliol 2014,
 0

MC MUTUAL ajuda els seus col•laboradors i empreses de Badalona.

MC1  MC6  MC2MCmutual

MC MUTUAL ajuda els seus col·laboradors i empreses de Badalona a gestionar l’absentisme laboral i els manté al dia de les novetats sorgides en l’àmbit de la Seguretat Social

 

  • La mútua també va facilitar els seus mutualistes i assessors laborals, informació sobre les modificacions de la incapacitat temporal, introduïdes per la Llei de Pressupostos; i els va avançar alguns dels canvis que s’estan preparant en el Reglament General de Cotització i Liquidació a la Seguretat Social.

 

MC MUTUAL, la mútua d’accidents de treball i malalties professionals número 1 de la Seguretat Social, va reunir a més de mig centenar de professionals, a  Badalona, amb l’objectiu de mantenir-los informats i facilitar-los la gestió de l’absentisme laboral derivat d’una malaltia augmentin 250 comuna o un accident no laboral a la seva organització.MC5En la primera ponència de la jornada, la cap del departament d’MC Anàlisi i Consultoria d’MC MUTUAL, Rosa Sacristan, va incidir en el problema que suposa la incapacitat temporal per contingència comuna, sobretot pels treballadors, que són els que pateixen el problema de salut i la pèrdua de benestar; però també per l’empresa i pel sistema de protecció social; i va exposar algunes de les experiències d’èxit aconseguides mitjançant l’aplicació del Mètode MC-IT de pro-acció davant de la incapacitat temporal.MC4A continuació, la cap del servei de Coordinació Jurídica de Catalunya d’MC MUTUAL, Mònica Palomero, va presentar les modificacions sobre la incapacitat temporal introduïdes per la Llei de pressupostos.

 

I, l’Inspector de Treball i Seguretat Social, Antonio Benavides, va parlar sobre els canvis del Reglament General de Cotització i Liquidació a la Seguretat Social que s’estan preparant i que modificaran l’article 23 del Reial Decret 2064/1995 de 22 de desembre, pel que s’aprova el Reglament General sobre Cotització i Liquidació d’altres Drets de la Seguretat Social a la regulació de l’article 109 de la Llei General de la Seguretat Social (LGSS).MC3La jornada va finalitzar amb un torn de preguntes en el que els professionals de Badalona van poder resoldre tots els dubtes que els havien sorgit respecte als temes tractats durant la sessió.

 

MC MUTUAL a Badalona

A Badalona, MC MUTUAL té cura de la salut laboral de més de 12.500 treballadors i compta amb més de 1.000 empreses associades. Per tal d’oferir-los un servei proper i de qualitat, la mútua posa a la seva disposició, un centre d’atenció propi a la localitat, ubicat a la plaça del vapor número 6, al polígon industrial les guixeres.

 

Sobre MC MUTUAL

MC MUTUAL és la mútua d’accidents de treball i malalties professionals amb més experiència d’Espanya. Els seus orígens es remunten a 1901, quan va ser la primera entitat a operar en el sector. Per això, és la mútua número 1. Compta amb un equip humà format per prop de 1.800 persones i protegeix a més d’1,1 milions de treballadors i treballadores de les seves empreses mutualistes. A més, està absolutament compromesa amb la prevenció de riscos laborals, per la seva contribució a la reducció de la sinistralitat laboral.

 

Per a més informació i/o sol·licitud de més fotografies o entrevistes:

Laia Casas

MCmutual
MC MUTUAL

Imatge i Comunicació Corporativa

93 405 12 44

666 47 85 82

lcasas@mc-mutual.com

www.mc-mutual.com

Comments are closed.