29 Febrer 2016
Category: Noticies
29 Febrer 2016,
 0

MC MUTUAL organitzarà una jornada divulgativa gratuïta al BCIN

El proper dia 1 de març de 9 a 11,15 hores, MC MUTUAL organitzarà al CENTRE DE CONVENCIONS de BADALONA –BCIN una jornada divulgativa gratuïta sobre els darrers canvis en les prestacions de Seguretat Social gestionades per les mútues.

En aquesta sessió informativa es revisaran algunes de les sentències de major rellevància dels exercicis 2015 i 2016 i s’incidirà en els aspectes més conceptuals que ha incorporat la Ley de Presupuestos Generales del Estado per a l’any 2016, en matèria de Seguretat Social, com la modificació de la regulació del quadre de cotització per accidents de treball i enfermetats professionals i el nou complement per maternitat.

L’aforament és limitat, per aquest motiu cal confirmar assistència amb antelació a la Sra. Yolanda Pinós, tel. 666492380.

Programa Badalona 1-03-16

MC MUTUAL organizarà una jornada divulgativa gratuita en el BCIN

El próximo día 1 de marzo de 9 a 11,15 horas, MC MUTUAL organizará en el CENTRO DE CONVENCIONES de BADALONA –BCIN una jornada divulgativa gratuita sobre los últimos cambios en las prestaciones de Seguridad Social gestionadas por las mútuas.

En esta sesión informativa se revisarán algunas de las sentencias de mayor relevancia de los ejercicios 2015 y 2016 y se incidirá en los aspectos más conceptuales que ha incorporado la Ley de Presupuestos Generales del Estado para el año 2016, en materia de Seguridad Social, como la modificación de la regulación del cuadro de cotización por accidentes de trabajo y enfermedades profesionales y el nuevo complemento por maternidad.

El aforo es limitado, por este motivo es necesario confirmar asistencia con antelación a la Sra. Yolanda Pinós, tel. 666492380.

Comments are closed.