ENTREVISTA A LUIS ALONSO DE WZ-U

A finals de juliol de 2022 el consell d’administració de  Reactivació Badalona, SA, va aprovar el canvi de model del Centre de Negocis de BadalonaBCIN cap a l’ especialització en salut i biotecnologia. El Centre també podrà allotjar start-ups , spin-offs i empreses de recerca energètica o d’altres activitats d’interès estratègic per a la ciutat de Badalona. 

A novembre ha entrat en Luis Alonso de WZ-U. Us el presentem en una breu entrevista:

Quina és la vostra activitat, Luis?

A WZ-U ens dediquem a donar suport tècnic d’Enginyeria a les companyies Pharma i Biotec tant per a nous projectes com per a reformes, canvis o millores del seu procés. Acompanyem als tècnics i als directius buscant la millor solució al millor preu, en un temps raonable.

D’on veniu, quin és el vostre origen?

Hem creat aquesta marca fa pocs mesos però tenim 24 anys d’experiència en aquest món tan complicat. Volem que les companyies emergents i les ja consolidades aprofitin el nostre know how.

Com ha anat aquest any post pandèmia?

Ha estat un any increïble. Hem viatjat per molts països, hem conegut molta gent i el que és fonamental: hem après molt dels nostres clients.

Què és aquest trofeu?

És un  reconeixement de l’ AEFI (Asociación Española de Farmacéuticos de la Industria)  per l’article “El Hexágono II” relacionat amb el món de l’Enginyeria, els Projectes i el manteniment  a la Indústria Pharma i Biotec, i que vàrem escriure l’any passat a la revista Farmatech.