Noticies

Jornada gratuïta CAP A UNA EMPRESA SALUDABLE al BCIN

El dimarts 31 de maig, el Centre de Negocis BCIN organitza amb el Centre d’Estudis Joan Maragall, TUSGSAL i l’Ajuntament de Badalona, la jornada gratuïta CAP A UNA EMPRESA SALUDABLE: nutrició i salut en l’àmbit personal i professional, amb idees per a la millora de la salut dels treballadors.jornanda salut

Es presentaran 7 ponències, dels metges especialistes en medicina del treball Dr. Carles Salas, que presentarà el cas d’èxit de TUSGSAL,  i Dr. Xavier Mora, que parlarà de nutrició i d’estrès laboral; d’Urologia i medicina anti-envelliment, Dr. Hugo Crisponi; el psicòleg i president de la Fundació Aqua Maris, Sr. Francisco Sánchez; el llicenciat en Ciències de la Informació i màster en sofrologia Caycediana, Sr. Joan-Enric Puig; la llicenciada en nutrició i dietètica Sra. Yolanda Pinós; l’Especialista en Infermeria del Treball, Sra. Jenifer Ferrer; i el formador d’Eneagrama en el Màster de lideratge i desenvolupament personal en la Universitat de Barcelona, Sr. José Velasco.

La jornada compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Grameimpuls, Pastisseria Comas, IMPO, FEB-PIMEC y ASPY.

P3N1NsUl4
Author: P3N1NsUl4