Noticies

Data: dijous 7 d’abril a les 09.30 h. La fabricació additiva, o fabricació per addició, és un nou concepte de producció mitjançant el qual el material, plàstic o metall principalment, però també nous materials, és dipositat capa a capa de manera controlada.

Amb aquesta tècnica també coneguda com a Impressió3D Industrial, s’aconsegueixen una sèrie d’avantatges disruptius respecte als processos tradicionals: producció sense utillatges, geometries d’alta complexitat optimitzades per a la funció, peces personalitzades, simplificació de muntatges, nous materials, eliminació d’estoc físic, reducció de pes… i en resum la possibilitat de fer un salt en el valor afegit generat per a l’empresa, que fins i tot pot canviar de model de negoci.

Inscripcions: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf5AqJKwrenba…/viewform Uns dies abans de la jornada rebran l’enllaç per a connectar-s’hi. Els hi adjuntem una presentació del Ponent. Reactivació Badalona SA, com a societat de promoció econòmica de l’Ajuntament de Badalona, i la UPC Fundació Cim (Computer Integrated Manufacturing de la Universitat Politècnica de Catalunya), organitzen aquesta jornada virtual sobre Impressió en 3D, en col·laboració amb la Feb Badalona i la Diputació de Barcelona . CIM UPC és el centre tecnològic de la Universitat Politècnica de Catalunya de referència mundial en l’àmbit de la Fabricació Additiva.