Noticies
A primers de setembre, el 93% de les empreses allotjades al BCIN està treballant presencialment des del seu despatx al CENTRE DE NEGOCIS DE BADALONA, societat de l’ Ajuntament de Badalona .
Una de les raons d’aquest índex tan alt de presencialitat és la ràtio de m2 per lloc de treball de tots els despatxos del BCIN, superior als 7 m2/persona que permet a les empreses allotjades de mantenir la distància de seguretat entre els seus treballadors. Aquesta ràtio implica a més, la comoditat de disposar d’un espai prou ampli de mobilitat dins de les oficines.
Durant el confinament estricte de març-abril, el BCIN va mantenir el Centre d’Empreses sempre en funcionament atès que d’una banda compta amb empreses d’activitats essencials i de l’altra, a l’aplicació immediata de les mesures de seguretat COVID.
Acabat aquell període més restrictiu del confinament, els usuaris del Centre de Negocis van anar-se reincorporant gradualment i l’índex de presencialitat va passar del 35% de primers de maig fins al 70% de mitjan juliol.

Finalment, i pel que fa a l’anàlisi del treball presencial versus teletreball volem compartir amb vosaltres un article que ens ha semblat molt interessant de la nostra associació de Centres de Negocis i oficines flexibles –

Proworkspaces

, amb una valoració del sector d’Oficines per part del seu president, Eduardo Salsamendi:

https://proworkspaces.net/es/como-esta-incidiendo-el-covid-en-la-oficina-flexible/
P3N1NsUl4
Author: P3N1NsUl4