12 Febrer 2018
Category: Sin categoría
12 Febrer 2018,
 0

Aviat farà dos anys que l’agent immobiliari Andrés Galiano – AGS està allotjat al BCIN amb el Règim especial de VIVER D’EMPRESES. Com a nou emprenedor i per tal d’acollir-se a aquest règim, l’Andrés va preparar el Pla d’Empresa amb l’ajut de l’ IMPO BDN.
Aquest estudi permet de conèixer la viabilitat del projecte, i el compliment d’aquest i d’altres requisits li ha permès de gaudir de preus especials en la contractació del despatx al BCIN.
L’Andrés és mecànic d’ofici, amb especialitat en telefonia però al llarg de la seva vida ha treballat en sectors molt diversos i per compte d’altri. Fa dos anys es va plantejar posar-se pel seu compte com a agent immobiliari, donant un tracte més directe i personal al client.
AGS fa una valoració molt positiva del VIVER del BCIN, “sobretot per la imatge, les vistes espectaculars, … poder deixar el cotxe sense despeses per aparcament, … gaudir d’un servei de manteniment, neteja diària, amb servei de recepció…” “La meva intenció és seguir al BCIN quan acabi el contracte en el Viver i créixer”

Aquest VIVER és una iniciativa promoguda per l’ Ajuntament de Badalona
i REACTIVACIÓ BADALONA, SA- BCIN.

ANDRES GALIANO   AGS

Comments are closed.