8 Maig 2018
8 Maig 2018,
 0

Dijous 24 de maig, de 9.30 a 14.30 hores a les instal·lacions del BCIN, Reactivació Badalona i ACCIÓ us oferim la jornada gratuïta Tens un repte i busques solucions innovadores per abordar-lo?

Durant aquesta sessió podràs aprendre a generar noves idees que donin resposta a diferents reptes, anant molt més enllà del brainstorming. A través de l’aprenentatge pràctic, s’utilitzarà una metodologia lúdica i rigorosa a través del gaming, per aprendre de primera mà nous enfocaments en la resolució de problemes.

La sessió servirà per aprendre a sistematitzar el procés creatiu i per innovar amb una metodologia de quatre fases. Aquesta metodologia anomenada Binnakle, guanyadora del premi del Gamification World Congress, us permetrà generar noves solucions a qualsevol repte de l’empresa, de manera eficaç i, alhora, divertida.

Les quatre fases del procés creatiu es convertiran en una expedició de quatre missions, en què els participants competireu per equips per treballar i presentar les millors idees.

Per a més informació i inscripcions, consulteu:  http://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2018/05/24/1062040/tens-un-repte-i-vols-solucions-innovadores-per-abordar-lo?backToSearch=/cercador/-/actes/cercador/s08052018/i21

 

Organitza ACCIÓ i Reactivació Badalona, SA

Amb la col·laboració de: Diputació de Barcelona i FEB PIMEC

 

 

 

Comments are closed.