11 Juliol 2019
Category: Noticies
11 Juliol 2019,
 0

El proper 16 de juliol Josep Roca d’IMPACTUM presentarà al BCIN la seva Ponència sobre la necessitat d’un canvi d’hàbits en la  conducció  amb la finalitat de conscienciar sobre el fet que “un segon de mala gestió al volant pot comportar-te una dependència total la resta de la teva vida”. El ponent Josep Roca és un lesionat medul•lar per accident de trànsit quan tenia 38 anys.

Organitzen l’ Associació Catalana de Vènding juntament amb Impactum i la col·laboració del BCIN. 

Els #accidentslaboralsvials, de repercussió directa a l’empresari, denominats #itinerants – en missió són el 33% dels #accidentslaborals, i l’ 11% d’aquests són mortals. Per això, cada vegada més les empreses es comprometen i aposten per dotar de recursos i informació als seus treballadors per garantir la seva seguretat, evitant-los.

Aquesta sessió va adreçada principalment als socis d’ACV però també hem convidat als responsables de les autoescoles de Badalona per a que aquest testimoni arribi als seus alumnes de PRECON ( són aquells que actualment es preparen per treure’s el permís de conducció per primer cop).

IMPACTUM porta molts anys organitzant sessions com aquesta i des del 2016 també imparteixen sessions als alumnes de PRECON de l’autoescola PERFECTO de Sabadell, amb uns resultats molt satisfactoris. “Amb aquest testimoni i experiència, entendran la responsabilitat real que implica l’exercici de la conducció”.

A més, el Servei Català de Trànsit vol atorgar el segell de qualitat a les autoescoles que reuneixin una sèrie de requisits, entre els quals la integració en la formació d’una sessió de sensibilització per part d’un afectat, víctima d’accident de tràfic. 

La informació compleix una doble funció: la de tenir bons comportaments al volant en tot moment de la conducció, ja sigui amb una finalitat personal, familiar, professional, oci etc, i la de traslladar al seu entorn i amistats més properes el testimoni rebut.

Per a un bon desenvolupament de la Jornada, és imprescindible confirmar assistència abans del dia 14 de Juliol 2019 a : info@acvending.cat .

Comments are closed.