21 Març 2019
Category: Noticies
21 Març 2019,
 0

El BCIN col•labora amb el programa SIOAS per a la Inserció laboral de persones amb discapacitat: dues persones en pràctiques a recepció i jardineria.

El BCIN, amb la intermediació de la Fundació Badalona Capaç, ha signat un conveni de Col•laboració per a pràctiques en l’empresa per a la Inserció laboral de persones amb discapacitat, amb el departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

La recepcionista va començar les pràctiques fa una setmana, en horari de tarda, i d’aquí a finals de mes, començarà el jardiner.

“La valoració que fem d’aquesta acció de Responsabilitat Social Corporativa és molt positiva, per això animem a les empreses de Badalona a formar part d’aquest programa. No suposa cap cost per a l’empresa perquè són 300 hores de pràctiques no remunerades i reps a canvi el suport d’una persona que ha rebut formació específica pel lloc de treball: és un win-win”.

Si esteu interessats, podeu contactar amb la Fundació Badalona Capaç via telèfon al 934607722 o per Mail a sarumi@badalonacapac.org

 

Comments are closed.