BCIN

El BCIN és un equipament al servei de les empreses, gestionat per Reactivació Badalona, SA, societat municipal de l’Ajuntament de Badalona. El BCIN és un instrument de promoció i vertebració de l’economia de la ciutat i de la seva projecció exterior.

L’edifici acull un Centre de Convencions, un Centre d’Empreses i les principals institucions de promoció econòmica de la ciutat: Reactivació Badalona, SA, Cambra de Comerç de Barcelona i Federació Empresarial de Badalona, que el converteixen en un pol vertebrador de l’activitat industrial i de serveis de la ciutat i del seu entorn. 

Localització

L’edifici del BCIN està situat en un lloc privilegiat, dalt d’un turó que forma una
balconada sobre el mar, amb una gran panoràmica sobre la costa i la Serralada
de Marina. El Centre és de concepció moderna i avantguardista, molt lluminós,
dotat amb grans espais, aparcament gratuït i excel·lentment comunicat.

Centre de Convencions

El Centre de Convencions disposa d’un auditori per a 332 persones, sales polivalents, sales de reunió, espais per a exposicions i catering i espais exteriors per a activitats diverses.

El Centre està adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Centre de Negocis: cap a l'especialització en Biotecnologia

El Centre d’Empreses compta amb 54 mòduls de despatx que acullen una
trentena d’empreses, fins ara de sectors ben diversos. Són despatxos moblats amb els serveis inclosos de telefonia, internet, climatització, neteja i llum, entre d’altres. Aquestes empreses gaudeixen de major disponibilitat i preus especials en el lloguer de sales del Centre de Convencions.

Segons el nou model municipal de CAMPUS URBÀ DE SALUT BADALONA  aprovat a juliol de 2022, el BCIN inicia un procés de Transformació cap a un Viver especialitzat en start-ups, spin-offs i empreses del sector BIOTECNOLÒGIC, BIOMÈDIC i CIÈNCIES DE LA SALUT: salut digital,  dispositius mèdics, salut mental i salut poblacional, entre d’altres (veure el detall a l’apartat Oficines de lloguer).