BCIN Centro Internacional de Negocios en Badalona-Barcelona

El BCIN és un equipament al servei de les empreses, gestionat per Reactivació Badalona, SA., i estretament lligat a l’Ajuntament de Badalona. El BCIN és un instrument de promoció i vertebració de l’economia de la ciutat, i de la seva projecció exterior.

L’edifici del BCIN està situat en un lloc privilegiat, dalt d’un turó que forma una balconada sobre el mar, amb una gran panoràmica sobre la costa i la serralada de marina. El Centre és de concepció moderna i avantguardista, molt lluminós, dotat amb grans espais, aparcament gratuït, servei de cafeteria-restaurant i excel·lentment comunicat.

BCIN Centro Internacional de Negocios en Badalona-Barcelona

L’edifici acull un Centre de Convencions, un Centre d’Empreses i les principals institucions de promoció econòmica de la ciutat: Reactivació Badalona, SA, Cambra de Comerç i Federació Empresarial de Badalona, que el converteixen en un pol vertebrador de l’activitat industrial i de serveis de la ciutat i del seu entorn.

El Centre de Convencions disposa d’un auditori per a 350 persones, sales polivalents, sales de reunió, espais per a exposicions i càtering, i espais exteriors per a activitats diverses.
El Centre d’Empreses compta amb 54 mòduls de despatx que acullen una trentena d’empreses de sectors ben diversos. Són despatxos moblats amb els serveis inclosos de telefonia, internet, climatització, neteja i llum. Aquestes empreses gaudeixen de major disponibilitat i preus especials en el lloguer de sales del Centre de Convencions.
El centre està adaptat a persones amb mobilitat diversa.