Benvolguts clients,
Amb motiu de la celebració del 20è aniversari del BCIN, us convidem a la sessió de macro Speed Networking del divendres 24 d’abril, de 15.30 a 18.15 hores, amb la participació de més de 100 empreses.
La finalitat d’aquesta sessió és la de facilitar-vos a les empreses de qualsevol sector econòmic, la coneixença ràpida i eficaç de multitud d’empreses en una sola jornada.  A més, les empreses tindreu un distintiu de sector econòmic que us permetrà, en la segona part de la sessió,  de dirigir-vos de forma directa a aquelles empreses del sector que us interessi.
L’aforament és ampli però limitat, per aquest motiu us demanem que en cas d’estar interessats a participar-hi, no oblideu d’omplir aquest formulari d’inscripció  per reservar la vostra plaça.
Aprofitem per convidar-vos a les altres activitats que tenim previstes el mateix dia 24 en el marc de celebració del 20è aniversari, com la intervenció d’Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, o la Ponència de Marc Vidal, emprenedor i consultor en nova economia. Acompanyem el programa i si hi esteu interessats, us demanem que confirmeu l’assistència a aquestes ponències al correu: bcin@bcin.cat.
Organitza el BCIN i l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de NK PROFESIONAL i la Diputació de Barcelona.  
 Per a la sessió d’Speed Networking,contactar amb :
Armand Corrales / Joaquim Cusidó Flix Directors de NK PROFESIONAL- Barcelona 1
Telf. mòbils   608.597.144 - 673.473.440