16 octubre 2017
Category: Sin categoría
16 octubre 2017,
 0

El proper dijous 19 d’octubre se celebraran les VII Jornades de Qualitat i Seguretat Alimentària: Com saps allò que consumeixes? al BCIN, organitzades per Auditar Calidad Consultores –  Analiza Calidad :

Comptarà amb les ponències:

– Control d’al·lèrgens segons les normes IFS i BRC

– Nou Reglament 2017/625 relatiu al Control Oficial sobre aliments i pinsos

– Estat actual de dioxines i PCB en aliments per al consum humà

– Processos per a l’elaboració d’un pa saludable

– Reglament (UE) 2017/1495: Criteri d’higiene per a Campylobacter en canals de pollastre

– Aplicació de noves tecnologies en qualitat i seguretat alimentària

– Ús de la metagenòmica com a eina en seguretat alimentària

– Nous requisits de les Normes IFS v7 i ISO 22000 v4.

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb Sr. Nacho Saiz tel. 690829128

Cuadriptico-1 portada jornada Barcelona 2017