Com a Centre d’Empreses, el BCIN ofereix  despatxos de lloguer, moblats i amb serveis inclosos.

A més, els despatxos allotjats gaudeixen de preus especials en la contractació de les 7 sales i halls del CENTRE DE CONVENCIONS del BCIN.

Adaptant-nos a les necessitats actuals, el BCIN ara també disposa de despatxos a hores, amb un mínim de 2 hores.

Si no us cal un despatx físic, el BCIN també us ofereix la possibilitat de domiciliar la vostra empresa. Hi ha una opció que inclou a més de la domiciliació, l’ús de mitja jornada de la sala de reunions Albert Ferrer, un cop al mes.

Les empreses allotjades compten amb l’assessorament empresarial gratuït de l’IMPO.

Lloguer d'oficines a Badalona / Alquiler de oficinas en Badalona

El nou VIVER D’EMPRESES del BCIN posa a disposició dels nous emprenedors en procés de creació d’una empresa (també empresa personal-AUTÒNOMS) o amb una empresa recentment creada (1 veure Requisits d’accés), 6 despatxos de 15,7 m2 moblats amb 1 o 2 llocs de treball i equipats amb internet, telefonia i climatització.

Compten també amb els serveis de domiciliació de la societat, recepció, aparcament gratuït, servei de cafeteria-restaurant i neteja, tant d’espais comuns com del despatx, al preu mensual de 277 € (IVA inclòs) (Característiques i preus especials del Viver).

Sales de reunions al BCIN, Badalona - Barcelona / Salas de reuniones en el BCIN, Badalona - Barcelona

Aquests nous emprenedors gaudeixen a més, de preus especials en el lloguer de les sales de reunions Albert Ferrer i Vicenç Bosch, de 7 €/hora, i de descomptes de fins al 50% en el lloguer de les sales mitjanes i grans del CENTRE DE CONVENCIONS del BCIN.

Per poder accedir al VIVER D’EMPRESES, s’han de complir els següents requisits